Home / Diverse / Iuga Viorel – Test pentru norvegieni

Iuga Viorel – Test pentru norvegieni

La fel ca unii dintre voi, sunt un iubitor de animale. Aşa sunt şi mulţi norvegieni. Ştiind că mulţi dintre ei traversează o perioadă de orbire, vreau să le propun un test. Cum ar fi să vină cineva şi să le ia măcar pentru o lună animalul favorit? Sigur, pentru ca animalul şi stăpânul să nu intre în depresie, am conveni să se vadă o dată pe săptămână. Oare dacă ar trece prin situaţia aceasta, ar putea înţelege măcar puţin din durerea unor părinţi care de luni de zile nu mai sunt împreună cu copiii lor? Sau dacă datorită unor aspecte greu de explicat, înţeleg mai bine simţămintele animalului, ar putea încerca să înţeleagă măcar puţin din durerea şi disperarea copiilor despărţiţi de părinţi?
Dragi norvegieni, nu mai prelungiţi durerea părinţilor şi nici a copiilor. Şi părinţii aceştia şi copiii lor au drepturi şi cel mai elementar este să fie zilnic împreună. Îndreptaţi greșala făcută cât mai curând. Orice amânare produce daune în sufletul celor despărţiţi, dar este şi în detrimentul vostru.
Ştiu că şi mulţi români sunt iubitori de animale. Te-ai gândit cum ar fi să îţi ia cineva animalul favorit datorită faptului că nu l-ai „tratat” cum au decis ei? Dacă vei încerca să îţi imaginezi doar despărţirea ta de animalul favorit, sunt sigur că sâmbătă vei fi prezent la unul din mitingurile pro-familie şi pentru reîntregirea familiilor despărţite.

Rugăciunile tale şi prezenţa ta pot contribui la scurtarea suferinţelor din familiile despărţite.

Vino să arătăm că dorim reîntregirea grabnică a familiilor despărţite!

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *