Home / Diverse / Islamul si-a aratat din nou fata hidoasa

Islamul si-a aratat din nou fata hidoasa

Islamul și-a arătat din nou fata hidoasa omorând creștini nevinovați – majoritatea femei și copii – în orașul Lahore din Pakistan, chiar în duminica de Paste. Familiile respective Il sărbătoreau pe Mântuitorul înviat, care a murit pe cruce pentru păcatele noastre. Haideți sa ne rugam împreună, pentru cei răniți și pentru familiile care au pierdut ființe dragi.

Ca și creștini, știm ca atunci când un credincios a murit, el se ridica la cer, unde va trai veșnic, în prezenta Tatălui ceresc. Pentru un creștin, moartea nu este ultimul hotar.

Liderul grupului terorist islamic care a organizat atacul, a declarat ulterior: “Acest atac este un mesaj pentru conducători, prin care dorim sa transmitem ca aceste atacuri vor continua pana când legea Sharia (legea islamica) va fi instaurata în aceasta tara.”

Aceasta este ceea ce își doresc musulmanii – instaurarea legii Sharia. Vor ca întreaga lume sa se închine Islamului. Insa acest lucru nu se va întâmpla. Cuvântul lui Dumnezeu ne spune ca într-o zi, “în Numele Dommnului Isus, se va pleca orice genunchi, al celor din ceruri, de pe pământ și de sub pământ, și orice limba va mărturisi spre slava lui Dumnezeu, ca Isus Cristos este Domnul.” Filipeni 2:10-11

Franklin Graham
sursa: baptist-tm.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *