Home / Diverse / Ghid de citire a Bibliei -2017

Ghid de citire a Bibliei -2017

PROFEÅ¢II ÃŽMPLINITE LA PRIMA VENIRE A DOMNULUI ISUS

Deoarece în vremea în care trăim este tot mai contestată persoana, lucrarea şi mai ales divinitatea Domnului Isus, pentru anul 2017, am realizat un Ghid de citire a Bibliei, care cuprinde profeții din Vechiul Testament, care au fost împlinite la întruparea Domnului Isus şi în timpul misiunii Sale publice, până la înălțarea Sa la cer.

În acest ghid, este menționat pentru fiecare zi a anului 2017, un text din Vechiul Testament, ce cuprinde o profeție biblică referitoare la persoana, caracterul, lucrarea sau divinitatea Domnului Isus, definirea acestei profeții, precum şi texte din Noul Testament care arată împlinirea acesteia. Pe lângă aceste profeții, am mai adăugat şi prototipuri şi simboluri ale Domnului Isus întâlnite în Vechiul Testament, care au fost împlinite întocmai, la prima Sa venire în mijlocul lumii noastre.

Downloadaţi acest ghid, accesând link-ul www.misiune.ro/profetii-2017.pdf şi printați toate paginile cu textele menționate. Apoi citiți pasajele prezentate pentru fiecare zi, scriind toate adevărurile pe care le-aţi observat şi implicațiile profeției prezentate, căutând să găsiți răspuns la toate întrebările pe care le veți avea şi la situațiile pe care nu le înțelegeți.

În acest fel, veți descoperi acuratețea Sfintelor Scripturi, frumusețea caracterului Domnului Isus, divinitatea Sa şi măreția lucrărilor Sale.

În nădejdea ca acest Ghid de citire a Bibliei, vă va fi benefic pentru lectura zilnică a Sfintelor Scripturi, mă rog lui Dumnezeu ca în anul 2017, să vă ajute să-L cunoașteți mai îndeaproape pe Domnul Isus şi să vă dea putere să vă asemănați tot mai mult cu El.

Pastor Dan Boingeanu

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *