Home / Diverse / George Alexander – Ezechiel se întoarce acasă!!!

George Alexander – Ezechiel se întoarce acasă!!!

Decizia Instanței norvegiene prin care anulează hotărârea Barnevernet de a-l lua pe micuțul Ezechiel în custodie, este una lăudabilă, apreciată de milioane de oameni din lumea întreagă. Ea face cinste Norvegiei și demonstrează că țara aceasta poate să depășească momentele dificile din drumul său.

Rapiditatea cu care Barnevernet a pus în aplicare hotărârea Instanței Judecătorești – fără a mai face recurs!- este, de asemenea, lăudabilă! Glasul rațiunii a învins!
Desigur, cea mai corectă decizie a sistemului Barnevernet ar fi retragerea imediată din toate acțiunile intentate în Justiție, renunțarea la tentația de a justifica niște greșeli evidente și înapoierea tuturor copiilor preluați abuziv, Acasă!

Omul care are tăria morală să recunoască atunci când greșește, nu este o fire slabă, ci, dimpotrivă! Este un om foarte puternic!

Același lucru este valabil si în cazul unei instituții precum Barnevernet care, reclădindu-se pe noi fundamente, mai umane!, poate contribui pozitiv în integrarea copiilor si familiilor lor în societate.
Așteptăm, de aceea, reîntoarcerea tuturor copiilor în familiile lor.
Bun venit acasă, Ezechiel! Așteptăm să vedem că frații și surorile tale (toți românii preluați abuziv) te urmează…

Pe 16 aprilie, așteptarea noastră nu trebuie să fie la fel de lungă cât o noapte scandinavă.

Cerul este plin de miracole…

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *