Home / Diverse / Franklin Graham: „Națiunea noastră are necazuri”

Franklin Graham: „Națiunea noastră are necazuri”

Evanghelistul Franklin Graham a postat miercuri un mesaj puternic pe Facebook avertizând că o „răutate” se naște în America. El a cerut oamenilor să examineze „răul” din inimile lor după masacrul de duminică din Las Vegas, care s-a soldat cu 59 de morți și sute de răniți.

Graham a spus că mulți americani se întreabă ce l-a condus pe Stephen Paddock, de 64 de ani, să ucidă și să rănească atât de mulți oameni.

„Mulți oameni nu pot înșelege ce poate fi în inima unei persoane încât să împuște într-o mulțime pentru a ucide și a răni cât mai multe”,
a scris el.
„Sau ceea ce se află în inima unui om care intră cu mașina pe un pod într-o mulțime de oameni. Sau ce îl poate determina pe un om să înjunghie oameni nevinovați și ofițeri de poliție”,
făcând referire la atacul terorist din Londra din această vară.
„Sau ceea ce se află în inima unei persoane care ia un cuțit și taie capul unei alte ființe umane”.
Graham explică faptul că există un punct comun în toate aceste acte de violență: răul.
„Răul există astăzi în lume și Biblia ne avertizează că „din cauza creșterii răutății, dragostea celor mai mulți se va răci (Matei 24:12)”, a scris el. „Vedem o creștere a răutății, nu numai în această țară, ci în lumea întreagă”.
Graham mai crede că Hollywood-ul doar hrănește acest rău. „Producătorii filmelor de la Hollywood continuă să promoveze răul, răutatea, violența ca formă de divertisment”, a spus el.

În încheiere, fiul lui Billy Graham îi îndemnă pe credincioți să examineze răul din inimile lor.
Biblia spune:
„Inima este nespus de înşelătoare şi de deznădăjduit de rea. Cine poate s-o cunoască?” (Ieremia 17: 9)”, a împărtășit el.
„Națiunea noastră are mari probleme. Numai Dumnezeu poate vindeca inima omenească”, a scris el. „De aceea a venit Isus în lume: să plătească pedeapsa pentru păcatele noastre și să ofere iertare prin credința în El”.
„Ce ai în inima ta azi?”

Sursa: www.baptist-tm.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *