Home / Diverse / Franklin Graham apără discursul lui Donald Trump din Coreea de Nord cu privire la „racheta omului”: „Slavă Domnului că avem un președinte care susține adevărul”

Franklin Graham apără discursul lui Donald Trump din Coreea de Nord cu privire la „racheta omului”: „Slavă Domnului că avem un președinte care susține adevărul”

Președintele Donald Trump și-a apărat țara în discursul său ONU în această săptămână și a făcut o lovitură împotriva liderului nord-coreean, Kim Jong-Un, descriindu-l ca pe un „om rachetă într-o misiune de sinucidere”.

Trump a cerut națiunilor să unească și să izoleze Coreea de Nord, adăugând că nu au de ales decât să „distrugă” țara condusă de dictator. Discursul lui Trump a supărat pe mulți indivizi, nu în mod surprinzător, însuși Kim, care a lovit înapoi la Trump ca pe o „bătăială psihică în SUA”.

Ministrul de Externe al Coreei de Nord, Ri Yong-ho, a respins declarațiile lui Trump în timp ce el a comparat președintele SUA cu un câine, potrivit lui ABC . „Există o zicală care spune:” Chiar și atunci când câinii latră, parada continuă „, a spus el.

Dar evanghelistul Franklin Graham crede diferit. De fapt, el a lăudat pe Trump pe pagina lui Facebookpentru că a fost suficient de curajos să spună adevărul așa cum este. „Mulțumim lui Dumnezeu că avem un președinte care susține adevărul și nu se teme să vorbească adevărul întregii lumi.” Președintele Donald J. Trump, prezent la Adunarea Generală a Națiunilor Unite, poate să fi fost unul dintre cele mai bune discursuri acordate vreodată acestui organism. Te-a făcut mândru să fii american „, a spus el.

Graham ia îndemnat pe oameni să se roage pentru Trump, astfel încât Dumnezeu să-l „ghideze și să-l dirijeze” și a spus că datorită vitejiei sale, Trump a reamintit lumii că „dacă cei drepți nu se confruntă pe cei răi, atunci răul va triumfa .“

sursa: www.christiantoday.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *