Home / Diverse / Florin Barbu a pierdut procesul si cei doi copii vor fi adoptați definitiv de un cuplu ….

Florin Barbu a pierdut procesul si cei doi copii vor fi adoptați definitiv de un cuplu ….

 

florin-barbu

UPDATE – In data de 17 mai, Florin Barbu va intra in Greva Foamei in fata CEDO – Curtea Europeană a Drepturilor Omului din Strasbourg, Franța.

Astazi sistemul a castigat. Florin Barbu nu si-a mai vazut copiii din 22 Decembrie 2014. I-au dat dreptul sa le scrie o scrisoare pe an…. E STRIGATOR la CER! O MARE NEDREPTATE! In ANGLIA!

„Ţi s-a arătat, omule, ce este bine! Şi ce alta cere Domnul de la tine decât să faci dreptate, să iubeşti mila şi să umbli smerit cu Dumnezeul tău?” – Mica 6:8

Guvernele nu mai sunt interesate de dreptate. Smulg copii din bratele parintilor si le distrug viata nu numai a parintilor, dar si a copiilor. Guvernele vinovate de acest tip de furt mai calca o alta porunca a lui Dumnezeu, jefuiesc copiii de parintii lor si copiii devin adevarati orfani. Numai ca in cazul lui Diana si Andy, tatal lor nu a murit. E viu si cred ca e foarte zbuciumat. …”ca să nu facă dreptate săracilor şi să răpească dreptul nenorociţilor poporului Meu, ca să facă pe văduve prada lor şi să jefuiască pe orfani! „- Isaia 10:2

O veste foarte trista de la Florin Barbu, tatal lui Diana si Andy, care s-a prezentat astazi in fata unui judecator care a decis ca cel mai bine pentru copiii lui este sa fie dati unui cuplu de homosexuali. Ganditi-va putin. Acesti copii sunt condamnati sa creasca fara nici o mama…. pana la vartsa de 18 ani,. Cel putin speram ca la varsta de 18 ani nu vor mai fi interdictii ca sa-si vada parintii care le-au dat viata, ca deocamdata e ingrijorator felul in care il ameninta pe Florin Barbu tribunalul… ii interzice sa vorbeasca public (sau in scris) despre cazul lui.

Florin Barbu, cu doar cateva minute inaintea procesului de judecata:

Dupa discuția cu cei de la CPS vor sa dea copii in adopție cu orice preț nu țin cont ca sunt cetățeni Romani. Imi interzic sa postez pe internet vor sa imi închidă gura.

Le-am spus ca daca ma arestează intru direct in greva foamei așadar daca nu mai postez nimic astazi știți ce sa întîmplat cu mine.

Acum așteptam sa intram in sala de judecată.Doamne Ajută

Florin Barbu, dupa terminarea procesului:

Dragi mei Procesul sa terminat peste o lună va fi Din nou Adoption Hearing însă pentru acel cuplu.

Au refuzat dreptul copiilor de a fi crescuți de Tată de Mamă de sora Tatălui sau de Tatăl Mamei.

Mai mult l-au amenințat pe tată că dacă mai posteză ceva îl Arestează.

Sistemul a cîștigat.

Florin Barbu va intra saptămîna viitoare în greva foamei. Cerem ajutorul tuturor pentru spijin dati share va rog.

Rugati-va pentru Florin, Dumnezeu sa-i dea putere, sa fie alaturi de el si sa mearga inainte. Intentia lui Florin Barbu acum este sa mearga la Strasbourg din nou si sa faca greva foamei in fata CEDO.

Cata nedreptate in lume asta!! Mai precis, cata nedreptate chiar si in ANGLIA???

ANGLIE, mama tarii noastre (SUA) nu te mai recunosc!

(Addendum – Este un numar de surori care nu numai ca au postit si s-au rugat pentru si cu Florin Barbu, dar l-au si incurajat. Dar, ar trebui sa se implice si frati care sa-l incurajeze si sa-l asculte. Cei care aveti pe inima sa-l incurajati pe Florin, va rugam sa-i scrieti pe mesaj la Facebook daca scrieti ceva sensibil pentru ca tot ce e scris public pe contul lui de Facebook este copiat si are potentialul de a fi folosit impotriva lui… el a fost amenintat cu inchisoare daca nu termina sa discute cazul lui in mod public) Aici e contul lui Florin https://www.facebook.com/daryus2uk

Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

Viața se petrece între colții nemiloși ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *