Home / Diverse / Filmul despre apostolul Pavel este înregistrat în Europa

Filmul despre apostolul Pavel este înregistrat în Europa

Povestea apostolului Pavel va iesi curând pe ecrane. Se înregistreaza un film despre povestea omului care sa schimbat de la persecutor la urmas al lui Isus Hristos. Veste bună este că,in acest film va juca si actorul Jim Caviezel, care a jucat în filmul regizat de Mel Gibson, „Patimile lui Hristos”. James Faulkner va juca in rolul lui Pavel, iar Jim Caviezel va da viață apostolului Luca.

Pe lângă cei doi, Olivier Martinez, Joanne Whalley È™i John Lynch vor avea roluri în drama istorică „Paul apostolul lui Hristos”, care este filmat în Malta. Filmul este produs de Sony Pictures, prin intermediul Affirm Films, sigiliul creÈ™tin al companiei. Filmul este regizat de Andrew Hyatt, iar producătorii sunt David Zelon È™i T.J. Berden.

Istoria relateaza pe Paul și traiectoria sa de la cel mai infaimit persecutor al creștinilor până la cel mai influent apostol al lui Isus Hristos. Filmul își prezintă ultimele zile, așteptând executarea de către împăratul Nero la Roma, sub ochii buni ai prefectului ambițios al închisorii lui Mamertine, care caută să înțeleagă cum poate bătrânul să reprezinte o amenințare.
Odată cu trecerea zilelor, Pavel lucrează în închisoare pentru a promova Evanghelia lui Isus Hristos și îi încurajează pe adepții săi să rămână puternici în credința lor împotriva persecuției romane.

„Pe lângă Isus, nimeni nu a jucat un rol mai important în creÈ™terea bisericii ca si Pavel “, a declarat vice-presedintele executiv al Affirm Films, Rich Peluso. „El a scris o mare parte din Noul Testament È™i a călătorit la mai mult de 10.000 de mile pe jos pentru a predica Evanghelia lui Isus Hristos”.

Pavel, cunoscut sub numele de Saul din Tars, s-a convertit în timp ce călătorea pe drumul de la Ierusalim la Damasc într-o misiune de a aresta pe creștini până când Isus cel înviat , i s-a aratat.

Berden a adăugat: „Pavel s-a schimbat, cel care ucidea pe creÈ™tini a ajuns liderul lor infocat in propovaduirea evangheliei. Noi, de la ODB Films, suntem fericiÈ›i să colaborăm cu Sony Affirm pentru a împărtăși această poveste cu lumea. ” Filmul este programat să fie lansat în 2018 prin Affirm Films.

Sursa: www.bibliatodo.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *