Home / Diverse / Familia Nan a câștigat recursul împotriva barnevernet – copiii se vor întoarce acasă!!!

Familia Nan a câștigat recursul împotriva barnevernet – copiii se vor întoarce acasă!!!

Cu o deosebita bucurie in inima si in suflet putem anunta ca familia Mihaela si Dumitru Nan au castigat recursul impotriva barnevernet! Bianca si Dragos se vor intoarce acasa in sanul familiei iubite dupa sentinta in unanimitate a judecatorilor.

Ii multumim impreuna cu familia Nan, Bunului Dumnezeu care a lasat sa gustam si aceasta bucurie si Ii dam Lui slava si pentru aceasta victorie!

Tribunalul local Nord-Troms (tingretten) a anuntat ieri 21 octombrie, sustinerea recursului parintilor prin anularea deciziei Comisiei din Consiliul Judetean (fylkesnemnda). In februarie fylkesnemnda a decis sa transfere permanent drepturile de ingrijire a minorilor, de la parinti catre protectia copilului (barnevern). Iata ca mai sunt 6 zile sa se implineasca un an (27 octombrie) de cand barnevernet au smuls pe Bianca si pe Dragos din familie. Ne rugam in continuare si urmarim ca copiii sa ajunga in familie, si mai apoi Dumnezeu sa vindece aceasta familie.

Familia Nan multumeste tuturor celor care i-au sustinut in aceasta perioada. Si noi va multumim si laudam pe Domnul! Laudati pe Domnul!

Marius, Ruth si familia extinsa Bodnariu

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *