Home / Diverse / Cursul de vara Jubilate 2008

Cursul de vara Jubilate 2008

Cu bucurie va anuntam despre cursul de vara „Jubilate”, planificat anul acesta la “Misiunea Pacea” Selimbar, jud. Sibiu. Cursul incepe marti, 8 iulie, la orele 10 si se incheie sambata, 12 iulie, dupa masa de pranz. Notati faptul ca vom incepe marti, nu luni.

Programul pentru saptamana aceea va include cursuri de baza pentru toti participantii: Inchinarea: personala si comunitara, Ansamblu coral, un timp zilnic de inchinare impreuna si, bineinteles, un timp in care ne bucuram cantand impreuna. Pe langa aceste cursuri, veti avea prilejul sa lucrati zilnic intr-un cadru mai specific. Din dorinta de a avea mai mult timp pentru ceea ce va intereseaza cel mai mult, oferim cursuri si ateliere. Puteti alege un curs si un atelier din cele de mai jos. 

Cursurile vor fi:

  • Dirijat – va include: dirijat, eficientizarea repetitiei, omogenizarea partidelor, canto coral;
  • Lucrarea cu copiii – vocea copilului, dezvoltarea creativit tii, disciplina, folosirea dramei cu copiii;
  • Teoria muzicii – vom lucra din manualul „Teoria muzicii fara durere”;
  • Conducerea inchinarii (pentru pastori, lideri de inchinare / grupe muzicale sau de tineret) – cursurile lor includ: principii ale planificarii si ale conducerii inchinarii, alegerea si evaluarea muzicii.

Atelierele vor fi:

  • Planificarea inchinarii – cursantii vor avea ocazia sa planifice si sa conduca momente de inchinare;
  • Acompaniament – cum sa sprijiniti cu pianul cantarea in comun intr-un mod cat mai eficient.

Cand va inscrieti, specificati un singur curs si un singur atelier pe care le alegeti. Cursurile si atelierele nu se vor suprapune. 

Acum lucram la site-ul nostru si ne rugam sa fie finalizat cat mai curand. Cand va fi gata, vom pune detalii si orarul cursului de vara pe website-ul nostru www.jubilate.ro Nu percepem taxa de participare. Suma pentru cazare si 3 mese pe zi este de 250 RON si se va achita in prima zi a taberei.
Va puteti inscrie la cursul de vara contactandu-ne prin email la adresa [email protected] , prin telefon 0359.402.375 sau prin posta la adresa: Fundatia Jubilate, str. Cuza Voda nr 85, 410097, Oradea , Bihor. 

In fiecare an asteptam cu nerabdare cursul de vara pentru ca ne bucuram sa cunoastem slujitorii Domnului din toata tara. Noi cei de la Jubilate plecam de la cursuri cu un avant nou sa Il slujim pe Dumnezeu cu inimile pline de lauda. Credem ca anul trecut am ajuns, dupa multi ani, la un echilibru bun in orar intre cursurile sufletesti si cursurile practice. Avem nadejdea ca aceste cursuri va vor fi de folos si ca veti pleca spre casa cu deprinderi noi si cu un zel mai mare in slujire. Va incurajam sa veniti cu coristii dumneavoastra. Va asteptam cu mare drag! 

Dumnezeu sa va binecuvinteze,
Fundatia Jubilate

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *