Home / Diverse / Conditiile si pasii implicarii intr-un caz gen BODNARIU -2

Conditiile si pasii implicarii intr-un caz gen BODNARIU -2

E Duminică, deci o postare un pic mai scurtă!

FAMILIA EXTINSÄ‚, FORÈšA DIN SPATELE TUTUROR ACÈšIUNILOR

Numeroase (asta înseamnă foarte multe, de ordinul zecilor) mesaje în fiecare zi:

„Nu cumva ar trebui să facem și…?”

„Ia uite ce zice cutare!…”

„Ați primit răspuns de la…?”

„Cine ar trebui să…?”

Lista este mult mai lungă și mai diversă, dar… ați înțeles ideea!

Atunci când ai de-a face cu o duzină de oameni inteligenți, uniți, disperați, hotărâți și fără niciun pardon când este vorba de tot ceea ce trebuie făcut pentru familia fiului/fratelui/cumnatului etc., nu ai cum să nu ai atenția focalizată permanent, lucrurile nu au cum să fie uitate, nefăcute sau făcute superficial!

În plus, atunci când sunt multe de rezolvat și familia își asumă cei dintâi, cele mai multe și mai grele responsabilități… ajută, nu?

Admirația mea pentru familia extinsă Bodnariu nu are margini! Credincioși sinceri și autentici, de o modestie neprefăcută, slujitori de nădejde, mi-au devenit prieteni pe viață!

Înțeleg, nu toți cei care sunt în situații similare au parte de binecuvântarea să fie înconjurați de o asemenea familie. Nu înseamnă să nu fie ajutați, dar este mult, mult mai greu!

Când mă gândesc la Cazul Bodnariu, dacă pornim de la concluzia că Dumnezeu a ales această familie să fie chinuită pe nedrept și încercată pentru un scop special, faptul că sunt o astfel de familie dovedește înțelepciunea lui Dumnezeu!

În lupta pentru un asemenea caz, cu resurse limitate, fără să ai în spate logistica și profesionalismul unei instituții de specialitate, dar având împotrivă o instituție sinistră și cu resurse nelimitate, familia extinsă compensează într-o oarecare măsură acest imens deficit!

(va urma)

Sursa: popaspentrusuflet.wordpress.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *