Home / Diverse / Coaliţia pentru Familie: Cine își închipuie că legiferarea „căsătoriilor” între persoane de același sex înseamnă „libertate”, este naiv.

Coaliţia pentru Familie: Cine își închipuie că legiferarea „căsătoriilor” între persoane de același sex înseamnă „libertate”, este naiv.

În 2008, Biserica Luterană din Suedia a decis să își modifice regulile pentru a oficia slujbe de „căsătorie” între persoane de același sex. Întrucât multe dioceze s-au opus, Consiliul Național (conducerea) a permis o „clauză de conștiință” în așa fel încât prelații să nu poată fi obligați să oficieze astfel de „slujbe”. La vremea respectivă au promis să nu oblige pe nimeni să acționeze contrar conștiinței sale…
…Până azi, când am fost informați că unii membri din Consiliul Național, proveniți din partidele politice (luteranismul a jucat multă vreme rol de biserică națională și în organizarea sa politica este încă implicată) au solicitat abrogarea clauzei de conștiință pe motive de… ați ghicit, „combaterea discriminării”.
Morala?
1. Răul predică toleranța până atunci când ajunge să domine, moment din care va prigoni pe toți cei care i se opun.
2. Cine își închipuie că legiferarea „căsătoriilor” între persoane de același sex înseamnă „libertate”, este naiv. Dimpotrivă, este moartea libertății, siluirea legilor naturii și ale bunului simt.

 

 

Sursa: Coaliţia pentru Familie

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

Viața se petrece între colții nemiloși ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *