Home / Diverse / Coaliţia pentru Familie: Cine își închipuie că legiferarea „căsătoriilor” între persoane de același sex înseamnă „libertate”, este naiv.

Coaliţia pentru Familie: Cine își închipuie că legiferarea „căsătoriilor” între persoane de același sex înseamnă „libertate”, este naiv.

ÃŽn 2008, Biserica Luterană din Suedia a decis să își modifice regulile pentru a oficia slujbe de „căsătorie” între persoane de acelaÈ™i sex. ÃŽntrucât multe dioceze s-au opus, Consiliul NaÈ›ional (conducerea) a permis o „clauză de conÈ™tiință” în aÈ™a fel încât prelaÈ›ii să nu poată fi obligaÈ›i să oficieze astfel de „slujbe”. La vremea respectivă au promis să nu oblige pe nimeni să acÈ›ioneze contrar conÈ™tiinÈ›ei sale…
…Până azi, când am fost informaÈ›i că unii membri din Consiliul NaÈ›ional, proveniÈ›i din partidele politice (luteranismul a jucat multă vreme rol de biserică naÈ›ională È™i în organizarea sa politica este încă implicată) au solicitat abrogarea clauzei de conÈ™tiință pe motive de… aÈ›i ghicit, „combaterea discriminării”.
Morala?
1. Răul predică toleranța până atunci când ajunge să domine, moment din care va prigoni pe toți cei care i se opun.
2. Cine își închipuie că legiferarea „căsătoriilor” între persoane de același sex înseamnă „libertate”, este naiv. Dimpotrivă, este moartea libertății, siluirea legilor naturii și ale bunului simt.

 

 

Sursa: Coaliţia pentru Familie

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *