Home / Diverse / Ce rol are Merkel în proiectul Mega Moscheii din București?!

Ce rol are Merkel în proiectul Mega Moscheii din București?!

merkel-proiect-mega-moschee-bucurestiChiar dacă proiectul este mai vechi și îl are erou principal pe fostul prim ministru Victor Ponta (unele voci spun că nici Băsescu nu este străin de acesta, deși acum se declară un opozant înfocat) și chiar dacă astăzi ștafeta multiculturalismului nivelator este purtată cu inconștiență de Iohannis (un alt susținător al construirii ei), în spatele acestor manevre se află politica lui Merkel.

Ori, este evident că președintele nostru este mai mult al… altora, dovadă stând nenumăratele decizii pe care le-a luat și care nu slujesc nici adevărul, nici interesul românilor. Obediența lui Iohannis față de politica lui Merkel poate fi unul dintre motivele pentru care Klaus se face frate cu dracul, chiar și când nu are de trecut vreo punte!
În cotextul dezastrului imigraționist încurajat de Merkel în mod iresponsabil, Turcia a reușit să șantajeze Europa cum a vrut, obținând aproape tot ce și-a dorit. Cine ne poate garanta că Mega Moscheea din București nu este una dintre “micile” dorințe ale lui Erdogan pentru a fi mai eficient în diminuarea asaltului arab asupra națiunilor europene?
În orice caz, toxicitatea viziunii lui Merkel, care se dovedește de la o poștă a fi una antieuropeană, l-a infectat se pare și pe Iohannis, cel care a trădat de mult România lucrului bine făcut! A gira public construirea unei Mega Moschei în București, la o zi după atentatele de la Bruxelles, nu poate fi decizia unui om responsabil. Poate fi însă decizia unui om care pupă pantoful cancelarei…

Privind în istorie, nu trebuie să ne așteptăm la nimic bun din partea Germaniei; o Germanie care a distrus Europa de două ori în cele două Războaie Mondiale, care ne-a și vândut lui Stalin în cel de-al doilea și care, astăzi, este pe punctul să distrugă Europa pentru a treia oară, prin islamizarea ei!

Pe cât punem pariu că Merkel va felicita România pentru construirea Mega Moscheii, dacă românii se vor dovedi niște babe și vor permite ca acest lucru să se petreacă? De ce ne va felicita? Pentru că obiectivul unei moschei în toate capitalele europene se pare că face parte din fișa postului Angelei. Noua Ordine Mondială nu se poate impune dacă nu se demolează ceea ce există; iar statele națiune sunt un obstacol major în calea acestui vis bolnav, așa că trebuie destabilizate. Arma momentului se numește islamizare!

Pe Iohannis nici nu îl mai iau în calcul… El este doar o butaforie!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *