Home / Diverse / Ben va urca ”Everestul” pentru Hospice

Ben va urca ”Everestul” pentru Hospice

 

sursa-ben-boingeanu

Beni Boingeanu luptă din nou pentru o cauză nobilă.

Campania noastră merge bine. Am depășit ținta de 4000 de euro deja.

Una dintre provocările cele mai dure pentru orice ciclist este să transforme diferența de nivel urcată cu bicicleta în ceva înălțimi celebre și să execute urcarea. Una dintre țintele pe care le urmărește orice ciclist este celebra urcare ”Everestul”.

Fiecare o realizează pe unde poate. Un ciclist englez a urcat aceeași pantă de vreo 150 de ori ca să realizeze această înălțime. Este demotivant să vezi același peisaj, să repeți același lucru, pînă la epuizare. Nu seamănă aceasta cu vestea pe care o primesc părinții că, deși credeau că s-a terminat, totuși mai încercăm o rundă de chemoterapie, mai încercăm o altă metodă, cu efecte devastatoare pentru micuți.

Ben Boingeanu, un băiat de toată isprava, care a alergat anul trecut pentru Alex 300 de km, va încerca Everestul. Este cumplit! Ca unul care am făcut jumătate din urcarea asta o dată, știu ce înseamnă epuizarea de la final.

Ben se pregătește fizic, dar așteaptă vești de la voi. Urcarea lui trebuie acoperită în donații pentru sălile de tratament, timp liber, joacă, piscină pentru copiii diagnosticați cu boli terminale. Sînt sigur că Bucovina nu-l va lăsa nici de această dată. Bucovinenii sînt oameni cu multă inimă atunci cînd sînt convinși de ceva.

Iată ce spune Ben:
Astazi se implineste exact un an de la ultima mea aventura. 300 de km pedalati intre Suceava si Cluj – Pentru Alex!! Dumnezeu m-a ajutat!

Dar povestea continua si incerc o noua provocare. Timp de 24 de ore sa urc cel putin ( elevation gain) 8848m pe bicicleta! ( exact inaltimea Varfului Everest. )

Si da, am nevoie de DONATIILE dumneavoastra. In curand noi detalii.

Mai multe informatii despre campanie pe: www.dăruiește.ro

Sursa: mariuscruceru.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

Viața se petrece între colții nemiloși ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *