Home / Diverse / 2017 ANUL VEȘTILOR BUNE

2017 ANUL VEȘTILOR BUNE

Într-o vreme a știrilor false, a știrilor care distrag atenția, a știrilor care dezbină, a știrilor haotice și uneori deprimante, creștinii trebuie să se remobilizeze pentru a fi siguri că Vestea Bună a Evangheliei lui Isus Cristos străbate dincolo de toate acestea.
Provocarea este, ca în ciuda veÈ™tilor rele care produc atâta confuzie, să facem din 2017, atât cât a mai rămas din el, „Anul VeÈ™tilor Bune”. Ce frumos ar fi ca fiecare creÈ™tin să împărtășească mesajul Evangheliei, despre moartea È™i învierea Domnului Isus la oricine È™i cu orice ocazie, iar pastorii È™i preoÈ›ii să predice Evanghelia cu îndrăzneală È™i să se roage pentru renaÈ™terea spirituală a naÈ›iunii.
ÃŽn ciuda dezacordurilor È™i diversiunilor care dezbină naÈ›iunea noastră È™i aduc o dezorientare în cultura noastră, noi credem că Evanghelia lui Isus Cristos rămâne speranÈ›a lumii È™i este necesară în naÈ›iunea noastră acum mai mult ca oricând pe parcursul istoriei sale. Acest lucru scoate în evidență faptul că Isus ne-a poruncit să „mergem în toată lumea È™i să propovăduim Evanghelia” È™i să facem „ucenici din toate neamurile”.
Avem nevoie de un miracol național pentru a vindeca dezbinarea politică, generațională și culturală, iar miracolul se găsește în puterea Domnului Isus Cristos de a ne schimba inimile. De aceea, noi trebuie să predicăm mai puternic decât politicienii națiunii noastre și să facem tot ce putem ca mesajul Evangheliei Domnului Isus Cristos să transceadă monopolul media.
Este vremea să mărturisim că singura noastră speranță de unitate este la piciorul crucii Domnului Isus și singura noastră speranță de vindecare este în biruința dobândită prin mormântul Lui gol. Evanghelia este mesajul atemporal, poruncit de Dumnezeu, care poate schimba inima omenească pentru timp și eternitate.
Este vremea să luăm în serios porunca Domnului Isus Cristos de a transmite mesajul Lui, oriunde și oricui în jurul nostru. Deoarece 2017 a început și continuă să fie un an extrem de critic pentru România, creștinii se pot implica pentru ca acest an să devină Anul Veștilor Bune.
Samy Tuțac

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *