Home / Diverse / 2017 ANUL VEȘTILOR BUNE

2017 ANUL VEȘTILOR BUNE

Într-o vreme a știrilor false, a știrilor care distrag atenția, a știrilor care dezbină, a știrilor haotice și uneori deprimante, creștinii trebuie să se remobilizeze pentru a fi siguri că Vestea Bună a Evangheliei lui Isus Cristos străbate dincolo de toate acestea.
Provocarea este, ca în ciuda veștilor rele care produc atâta confuzie, să facem din 2017, atât cât a mai rămas din el, „Anul Veștilor Bune”. Ce frumos ar fi ca fiecare creștin să împărtășească mesajul Evangheliei, despre moartea și învierea Domnului Isus la oricine și cu orice ocazie, iar pastorii și preoții să predice Evanghelia cu îndrăzneală și să se roage pentru renașterea spirituală a națiunii.
În ciuda dezacordurilor și diversiunilor care dezbină națiunea noastră și aduc o dezorientare în cultura noastră, noi credem că Evanghelia lui Isus Cristos rămâne speranța lumii și este necesară în națiunea noastră acum mai mult ca oricând pe parcursul istoriei sale. Acest lucru scoate în evidență faptul că Isus ne-a poruncit să „mergem în toată lumea și să propovăduim Evanghelia” și să facem „ucenici din toate neamurile”.
Avem nevoie de un miracol național pentru a vindeca dezbinarea politică, generațională și culturală, iar miracolul se găsește în puterea Domnului Isus Cristos de a ne schimba inimile. De aceea, noi trebuie să predicăm mai puternic decât politicienii națiunii noastre și să facem tot ce putem ca mesajul Evangheliei Domnului Isus Cristos să transceadă monopolul media.
Este vremea să mărturisim că singura noastră speranță de unitate este la piciorul crucii Domnului Isus și singura noastră speranță de vindecare este în biruința dobândită prin mormântul Lui gol. Evanghelia este mesajul atemporal, poruncit de Dumnezeu, care poate schimba inima omenească pentru timp și eternitate.
Este vremea să luăm în serios porunca Domnului Isus Cristos de a transmite mesajul Lui, oriunde și oricui în jurul nostru. Deoarece 2017 a început și continuă să fie un an extrem de critic pentru România, creștinii se pot implica pentru ca acest an să devină Anul Veștilor Bune.
Samy Tuțac

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

Viața se petrece între colții nemiloși ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *