Home / Diverse / A PROFEȚIT acum șase ani că Donald Trump va fi președinte și motivul pentru care Trump va câștiga al doilea mandat

A PROFEȚIT acum șase ani că Donald Trump va fi președinte și motivul pentru care Trump va câștiga al doilea mandat

Acum 6 ani, nici Donald Trump nu știa că va candida…..

Mark Taylor a spus că Dumnezeu l-a folosit pe Trump pentru a opri o agendă anti-creștină care preluase America: „Timpul inamicului a fost negat de Dumnezeul Cel Prea Înalt, iar prin Donald Trump multe dintre aceste lucruri au fost negate chiar acum. Si ce Dumnezeu spune este că: ‘Nu, nu este timpul acum,’ pentru că sunt multe lucruri pe care Dumnezeu vrea să le îndeplinească pe pământ chiar acum.”

Dar, Taylor spune că există o parte a profeției care nu s-a întâmplat încă în ceea ce privește mass-media. „Deci, mass-media va fi captivată de el și chiar vor începe să fie de acord cu el”. Aceasta este singura linie din profeție care încă nu s-a întâmplat. Așa că trebuie să ne întrebăm ce trebuie să se întâmple pentru a face ca mass-media să devină de acord cu el? Dumnezeu va curăța mass-media. Dumnezeu caută poporul Său chiar acum, milionarii Săi și miliardarii Săi, în principiu, să vină și să înceapă să investească în aceste locuri și să le cumpere. Sa le preia. Dumnezeu le va reface și le va restaura, pentru că nu există nici un duh de adevăr în ele acum. Și asta va fi ce Dumnezeu va restabili.

Taylor crede că victoria lui Trump este doar începutul. Profetul pompier crede, de asemenea, că biserica va prospera și că America va vedea o mare mișcare a lui Dumnezeu: „Armata lui Dumnezeu va avea victorie după victorie după victorie. Și îmi place ce spune mereu președintele Trump:” Te vei îmbolnăvi și vei obosi de a câștiga „, dacă există un astfel de lucru și va fi același lucru pentru armata lui Dumnezeu, va fi o victorie după victorie după victorie. Si va fi o președinție de 8 ani, când oamenii văd binele la care țara vine chiar acum, prosperitatea, locurile de muncă, economia, orice ar fi, nu va fi nici o îndoială că va naviga chiar în cel de-al doilea mandat.

TRADUCERE din VIDEO Agnus Dei, multumim fratelui I. Burca pentru semnalarea acestui video:

 

Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com

Check Also

Cele mai periculoase țări din lume pentru creștini

Raportul organizației Open Doors pentru anul 2018 aduce în prim plan primele 50 de țări în care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *